UW BLUILOFT TOT IN DE PUNTJES GEREGELD


Van harte gefeliciteerd met uw trouwplannen! Bij Restaurant Pieterman helpen wij u graag deze dag tot in de puntjes te verzorgen. Of het nu gaat om de receptie, de ceremonie of het huwelijksfeest, wij dragen zorg voor een trouwerij precies zoals u zich dat had voorgesteld. Samen maken we er een onvergetelijke dag van.

Bij ons is alles maatwerk.

Wij hebben geen vastigheden als het gaat om uw feest. We zullen samen zorgen voor een geweldige dag.

Stuur ons een bericht via contact of bel ons (tijdens openingstijden) op onderstaand telefoonnummer. Uiteraard bent u ook welkom voor een kop koffie/thee om het geheel samen door te spreken...

Receptie


Ontvang uw gasten met een glas Prosecco en een selectie luxe bittergarnituur. Wellicht wilt u iets afspelen op de beamer, of uw eigen samengestelde muziek afspelen? Wij regelen de juiste opstelling aangepast op uw wensen. Bekijk onze arrangementen voor de mogelijkheden.

Diner


Na de plechtigheid kunt u bij ons terecht voor een grandioos diner. Maak een keuze uit één van onze luxe maaltijden buffetten waaraan uw gezelschap zich niets zal ontbreken. Bekijk de arrangementen voor ons aanbod.

Feestavond


Na het diner kunt u de avond inluiden met muziek, dans en gezelligheid. Door onze veelzijdige evenementen ruimte 't Fokkie met verplaatsbare, geluidswerende wanden kunnen wij u met een tal van opstellingen van dienst zijn. Neem contact met ons op om uw evenement door te spreken. U bent ook welkom voor een kop koffie om uw dag samen te stellen.


Bel 0299-323392 of laat een bericht achter voor meer informatie.

Contact

Openingstijden:

Woensdag t/m Maandag geopend vanaf 11:00 uur.

Keuken geopend vanaf 12:00 uur.