BRUILOFT, EERSTE COMMUNIE & BABYSHOWERS


Restaurant Pieterman is meer dan een restaurant. Wist u dat wij een groot deel van ons restaurant kunnen afzetten met geïsoleerde wanden? Zo kunnen we een geheel privé deel creëren waar u een geweldig feest kunt vieren, met de kwaliteit die u van ons gewend bent.Heeft u een bruiloft?

Bij ons kunt u binnen onze locatie van de receptie naar het diner en door naar het feest. Snij een geweldige taart aan, proost met al uw dierbaren. Ga vervolgens onbeperkt eten in ons restaurant, knus met uw familie of met velen, het is uw dag. Uitgegeten? Het dak eraf! Livemuziek of een DJ, alles kan in ons Fokkie.


Ook een eerste communie kunt u bij ons vieren.

Neem de fotograaf mee en leg alle mooie momenten vast voor later.


Bij ons is alles maatwerk.

Wij hebben geen vastigheden als het gaat om uw feest. We zullen samen zorgen voor een onvergetelijke dag. Intieme feestjes, babyshowers, diplomering, alle redenen voor een feestje, wij maken samen met u een onvergetelijke dag!

Neem contact op door onderstaand formulier in te vullen, of loop gerust even binnen voor een kop koffie.


Bel 0299-323392 of laat een bericht achter voor meer informatie.

Contact

Afgelopen zondag hier gegeten, wat een grote zaak. De medewerkers waren vriendelijk tijdens de contactmomenten! Het eten was bijzonder smaakvol en wij komen hier zeker terug als wij in Volendam zijn.


28 mei 2016 geweest. Goed concept. Gerechten met zorg bereid. Door het mooie weer was het extra druk maar de service was vriendelijk en professioneel.


Bron: Google Review


Wij hebben een super avond gehad. Onze ouders waren 55 jaar getrouwd en met 8 personen weekendje Volendam geboekt. Bij pieterman gaan eten en hun zorgde ervoor dat het feest compleet was.


Bron: Quandoo 19-10-2016


Openingstijden: 

Maandag: 10:00 – 23:00, Dinsdag: GESLOTEN, Woensdag: 17:00 – 23:00, Donderdag: 11:00 – 23:00, 

Vrijdag: 10:00 -23:00, Zaterdag: 11:00 – 23:00, Zondag: 11:00 – 23:00